Over

Stelle Verhuur is een reisorganisatie met meerdere type accommodaties verdeeld over Frankrijk en Spanje. Voornamelijk bieden wij aan appartementen, vakantiehuizen en ook een select aantal luxe vakantievilla’s. De meeste accommodaties zijn gelegen in de France provincie Provence-Alpes-Côte d’Azur en de Spaanse regio Costa Blanca.

Ons doel is om onze klanten een zorgeloze ontspannen vakantie aan te bieden. Wij nemen vrijwel alles uit handen. Alsmede, zorgen we ervoor dat de accommodaties altijd tip top in orde zijn. Een toch vrij groot aantal aanbieders van vakantieaccommodaties lijken dit soort basis zaken toch niet op orde te hebben als we kijken naar bekende vakantieprogramma’s op de Nederlandse TV. Niets van dit alles bij Stelle. Indien, een accommodatie niet piekfijn is, krijg je je geld terug. En dit oordeel is aan de klant, niet aan ons. Is een appartement, vakantiehuis of villa niet naar wenst, of correspondeert deze niet aan de afbeeldingen, dan vergoeden wij 100%.

Heb je een vraag of opmerking over de blog, neem dan contact op met onze vaste blogger Karel. Dat kan via het contactformulier op de website of via e-mailadres: karel@stelleverhuur.nl.

Karel eigenaar Stelle verhuur

Blogger Stelle Verhuur Karel